Foglalás
Inchide

De Ce Merită Să Rezervați Direct La Noi

Nu mai căutați pe internet: v-am cules toate agrumentele pentru care merită să rezevați direct la noi.

Garanția celui mai bun prețVă asigurăm că cele mai bune prețuri le găsiți pe pagina noastră de web. În acest sens, vă oferim: Garanția celui mai bun preț!

Servicii promoționalePe lângă rezervarea camerei pe pagina de web, puteți să solicitați și alte servicii incluse în oferta noastră. Foarte important este ca aceste servicii (masaj, cereri extra legate de pregătirea camerei etc.) să fie solicitate doar online pe pagina de web sau înainte de sosire odată cu rezervarea camerei. Promoțiile și prețurile avantajoase ale serviciilor nu pot fi rezervate.

Promoții la zi, oferte specialSe pot accesa promoții cantitative (3=4, 4=5), promoții la rezervările anticipate, oferte last minute care depind de gradul de ocupare al camerelor, avantaje la plata imediată (non ref). La toate aceste promoții și acțiuni se mai adaugă și promoția noastră de client fidel.

Alcătuiți pachetul dumneavoastră personalizatOdată cu rezervarea camerei puteți să o alegeți pe cea mai potrivită pentru dvs. și noi vă vom oferi un preț extraordinar care va include și serviciile alese. Astfel, nu numai că rezervați camera dar alcătuiți și pachetul de servicii conform dorințelor dvs.