Foglalás
Inchide

Menta Bistro

În inima oraşului

Fotografii


Menta Bistro,restaurantul recent renovat,având un look nou si modern, își așteaptă oaspeții în inima orașului Odorheiu Secuiesc. Numele Bistroului se oglindește și în culorile interioare, ceea ce îl face cald ca și culorile pământului, combinându-l cu un verde dominant de mentă.

Oferim un mediu prietenos pentru oricine ar consuma cafeaua și ceaiul de dimineață și pentru cei care doresc întotdeauna ceva delicios și variat,dar și pentru cei ce doresc să încheie o săptămână obositoare cu un pahar de vin delicios. În plus, Menta Bistro poate să primească chiar și o companie mai mică sau poate fi locul ideal pentru evenimente familiale.

Barul nostru oferă o selecție de vinuri și bere extinsă, care poate fi însoțirea perfectă pentru cină. Meniul Á La Carte pune un mare accent pe aromele tradiționale , îmbrăcându-l uneori într-o “haină” modernă. Alături de aromele tradiționale Secuiești, există și mai multe feluri de mâncare, cum ar fi pulpe de rață confiate, varză călită cu afine și vin roșu, piure de cartofi și sos friptură.

Chef-ul nostru propune pentru iubitorii de carne: pulpă de miel la cuptor cu piure de cartofi și cu ceapă prăjită, ciuperci la grătar umplute cu brânză, sos de tarhon sau salata Cezar A La Menta, dacă doriți ceva proaspăt și ușor.

Orele noastre de deschidere sunt de luni până sâmbătă: 10:00 - 22:00, duminică 12:00 - 22:00.

Vezi ofertele noastre <<< MENIU >>>

Dacă sunteți interesați, vă rugăm să sunați la 0723653375 sau accesați pagina noastră de Facebook, unde veți găsi toate informațiile detaliate despre orele de deschidere, precum și promoțiile și evenimentele noastre.


Mai multe informații: pagina noastră de Facebook.