Foglalás
Inchide

SkyBar - Deasupra orașului!

Primul bar de pe acoperiș al orașului Odorheiu Secuiesc,este un nou concept de lounge,care impresionează prin designul său unic și atmosfera sa specială. Pentru asta ne străduim, că terasa de pe acoperișul hotelului nostru, Târnava, din centrul orașului, să nu fie doar una dintre atracțiile orașului, dar să devină și locul preferat de întâlnire al oaspeților noștri.


Sky Bar băuturi

În timpul zilei, Sky Bar în sine este o oază de calm: este locația ideală pentru întâlniri de afaceri sau chiar pentru petrecerea timpului liber cu prietenii ,deasupra orașului, într-o atmosferă liniștită. Cu toate acestea, la lumina lunii, Skybar-ul prinde viață, și totodata oferă o atmosferă unică pentru evenimente și petreceri, cu peisajul de seară unic al orașului și cerul înstelat pe fundal.

Spațiul de 400 de metri pătrați al acoperișului Hotelului Târnava oferă o vedere minunată asupra Odorheiului Secuiesc și asupra munților din jurul orașului. Partea centrală a terasei este acoperită, astfel încât până la 50 de persoane pot fi servite fără întrerupere chiar și în caz de ploaie pe cei 140 de metri pătrați.Skybar-ul Hotelului Târnava, este deschis nu numai oaspeților hotelului, ci și oaspeților externi, individuali cât și a celor în grup. Liftul SkyBar leagă parcarea din spatele hotelului cu terasa de la etajul 6.

SkyBar este un loc special pentru evenimente restrânse pentru firme sau chiar familie!

Meniurile pentru zilele de naștere, petreceri, prânzuri sau cine, le puteți alege din ofertele noastre.Terasa poate fi închiriata chiar si pentru evenimente private de minimum 20 de persoane. Grupurile de persoane sunt deasemenea binevenite ,în urma unei programări prealabile.

Programul de deschidere este sezonier, începând Primăvara până în Octombrie, zilnic:

Luni - Joi: 10:00 - 22:00
Vineri - Sămbătă: 10:00 - 23:00
Duminică: 12:00 - 22:00

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați pe nr. de telefon 0726-326-050 sau pe email-ul marketing@kukullo.ro.