Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Erdélyi Táncháztalálkozó

2018. szeptember 14. - 2018. szeptember 16.
Erdélyi Táncháztalálkozó
Jó hírünk van. 2018-ban is lesz találkozás Udvarhelyen Erdélyi Táncháztalálkozó, Székelyudvarhelyen, 2018. szeptember 14-16-án.
Ismét táncháztalálkozót hirdetnek Udvarhelyen, a 41 éves erdélyi táncházat ünnepelve és éltetve. Most adunk hírt jó előre, hogy mindenki biztosan oda- és ráérjen: szeptember 14-16, Székelyudvarhely. Mindenkit várunk. Találkozni jó.

Öröm rég nem látott kollégát, barátot megölelni, öröm a szabott és beosztott időn kívüli (szabad) időt együtt eltölteni, hogy ismét és ismét átéljük a találkozás örömét, azt, hogy országtól - kortól - lakhelytől függetlenül a táncházban, a hagyományos paraszti kultúra szeretetében, összetartozunk.
Google Naptárhoz adás

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

Felüdülés Székelyföld szívében
3 éjszaka szálllás3 bőséges büféreggeli3 vacsora a Séf ajánlatából1 alkalmi frissítő masszázswellness részlegünk finn- és aromaszaunáinak, pezsgőfürdőjének és hidegvizes merülőjének használataa gyermekek teljes ellátása TÉRÍTÉSMENTES 14 éves korigprogramok és látnivalók ajánlásakamerával megfigyelt zárt parkolóingyenes WIFI internet csatlakozás
105,00 EUR / fő / 3 éj -től
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Normál verzió Mobil verzió