Foglalás
Bezár

SkyBar – A város felett!

Székelyudvarhely első tetőtéri bárja, egy új lounge koncepció, amely egyedi dizájnjával és különleges hangulatával nyűgöz le. Arra törekszünk, hogy városközponti Küküllő Szállodánk tetőtéri terasza ne csupán Udvarhely egyik látványosságává, hanem vendégeink kedvenc találkozó helyévé is váljon.


Sky Bar itallap

Napközben a Sky Bar maga a nyugalom oázisa: üzleti találkozók vagy akár barátokkal együtt töltött idő ideális helyszíne a város felett, zavartalan légkörben. A hold fényénél azonban megelevenedik a Skybar, amely rendezvények és partik egyedülálló hangulatát biztosítja, az esti város és a csillagos égbolt egyedülálló díszletével a háttérben.

A Küküllő Hotel 400 négyzetméteres tetőteréről csodálatos kilátás nyílik Székelyudvarhelyre és a várost körülvevő hegyekre. A terasz központi része fedett, így 140 négyzetméteren eső esetén is zavartalan a kiszolgálás akár 50 fő. A Küküllő Hotel SkyBar terasza nem csak a szállóvendégek, hanem külső látogatók, egyéni és csoportos vendégek számára is nyitva áll. A SkyBar liftje a szálloda hátsó parkolójából közvetlen összeköttetést biztosít a 6.emeleti teraszhoz.

Kisebb céges vagy családi események különleges helyszíne a SkyBar! Születésnap, parti, ebéd vagy vacsora alkalmával menüajánlataink közül lehet előzetesen választani. A terasz zártkörűen is bérelhető min. 20 fős rendezvények esetében. Csoportokat előzetes időpontfoglalással fogadunk.

Nyitvatartás szezonálisan tavasztól októberig minden nap:
Hétfő - Csütörtök: 10:00 – 22:00
Péntek- Szombat 10:00 – 23:00
Vasárnap: 12:00 – 22:00

Érdeklődés esetén szeretettel várjuk hívását a 0726 326 050-as telefonszámon vagy írjon nekünk a marketing@kukullo.ro címre.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!