Foglalás
Bezár

Hotel Küküllő*** Székelyudvarhely

Megbízható, színvonalas szállodát keres Erdélyben? Ön megtalálta a legjobbat, amelyet Székelyudvarhelyen mindenki így ismer: a Hotel. Legyen a Vendégünk a belvárosi Hotel Küküllő***-ben és élvezze szállodánk megújult kényelmét!

Letöltések
Fact Sheet
Teremalaprajz
Szállóvendégeink között többségében üzleti átutazókat és városlátogatókat, túrázókat és családokat üdvözölhetünk a világ minden tájáról. Szoba- és éttermi kapacitásunk lehetővé teszi kisebb és nagyobb csoportok fogadását is, így vállalati csapatépítőket ill. városlátogató körutazókat egyaránt örömmel látunk vendégül és ajánlunk számukra különböző programokat.

Szállodánk 5 emeleten összesen 66 szobával rendelkezik. Az ízlésesen berendezett családi, business- és panorámás szobáink felszereltsége és berendezése, valamint a szinteket összekötő lift mind az Ön kényelmét szolgálják.

A földszinten találhatók rendezvénytermeink, valamint a Menta Bistro étterem, mely a szállodában lakó és a külsős vendégeket egyaránt vendégül látja. Nyári időszakban szabadtéri terasszal tart nyitva éttermünk és kávézónk, a helyiek legnagyobb örömére is. Szállodánk hagyományos konyhája és vendéglátása a környék lakosságát is vonzza, helyszínt biztosítva fontos családi rendezvényeknek.

Szeretettel várjuk Önt is!

Fotóalbumok Szobák

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!