Foglalás
Bezár

Foglalási tudnivalók

Szállodánkban igénybe vehető kedvezmények, és egyéni szobafoglalás foglalási, lemondási feltételek.

KedvezményekGyermekkedvezményekSzállodánk gyermekbarát szolgáltatásokkal várja a legkisebbeket: babaágy ágyneművel, babakád, etetőszék áll rendelkezésre.

Kedvezményes gyermek áraink a szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén
Életkor
Szállásár reggelivel / fő/ éjszaka
0-3 éves
Ingyenes babaágyban vagy a szülőkkel egy ágyban
3-12 éves
50% kedvezmény főágyon vagy pótágyon
12 éves kor felett
Felnőtt árakkal megegyező

Csoportos kedvezmények • Csoportos kedvezményeink minimum 10 szoba foglalása, illetve 15 fő foglalása felett érvényesek.
 • Csoportos foglalás esetén kérje ajánlatunkat a marketing@kukullo.ro e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Felárak • Kijelentkezés meghosszabbítása 14:00-ig 4 EUR / szoba / óra * a kapacitás függvényében
 • Félpanzió felára 15 EUR / fő / alkalom


Foglalási feltételekÁrak:Áraink előzetes időpont egyeztetés és szabad kapacitás függvényében érvényesek, kivéve kiemelt időszakok, ünnepek.

Foglalás:Szobafoglalását kérjük, írásban erősítse meg, Szállodánk a beérkező foglalásokra írásos visszaigazolást küld. A foglalás díja a helyszínen fizetendő.

Általános lemondási feltételek: • Az érkezési dátumot megelőző 48. óráig a foglalás kötbérmentesen lemondható
 • Az érkezési dátumot megelőző 48 órán belüli lemondás vagy lemondás nélküli meg nem érkezés (no show) esetén a kötbér a megrendelt szolgáltatások 100%-a.
 • A szálloda lemondást csak írásban fogad el.

Előrefizetés, garancia:Az egyes promóciók lemondási és fizetési feltételei eltérhetnek az általánostól. Amennyiben foglaláskor a szobafoglalás garantálását kérjük Öntől, adja meg bankkártya adatait vagy teljesítse az adott foglalásra vonatkozó előrefizetési feltételt. A visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg vagy bankkártya garancia beérkezik.

Kiemelt promóciók, speciális csomagajánlatok foglalási feltételei:Kiemelt promóciók, speciális csomagajánlatok foglalása esetén egyedi foglalási, fizetési és lemondási feltételek léphetnek életbe. Ezek a feltételek az egyes promóciók meghirdetésekor közzétételre kerülnek.

Csoportok foglalási feltételei:Min. 10 szoba vagy min. 15 fő együttes foglalása esetén egyedi foglalási, fizetési és lemondási feltételek lépnek életbe.

Fizetés módjaSzállásfoglalásának kifizetésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk:
 • Készpénz
 • Banki átutalás
 • Hitelkártya: Szállodánk az alábbi hitelkártyákat fogadja el: VISA, Mastercard, Maestro
 • Üdülési csekk: Szállodánk az alábbi típusú - Romániában kiadott - üdülési csekkeket fogadja el szállás és vendéglátás szolgáltatásokra: Sodexo Voucher de vacanță, Up Chèque Vacances és Edenred Ticket Vacanța. Ellenőrizze üdülési csekkjét és váltsa be a Hotel Küküllő***-ben a lejárati határidő előtt! Kérjük, ajánlatkérésekor jelezze, hogy "tichet de vacanță" felhasználásával szeretne fizetni. Foglalást követően küldje el postacímünkre a foglalási azonosítóval együtt a "tichet de vacanță"-kat. Ha a "tichet"-ek értéke nagyobb a foglalás értékénél, igényeljen plusz szolgáltatásokat a „tichet"-ek értékéig. Ha a "tichet"-ek értéke kisebb a foglalás értékénél, akkor a különbség a helyszínen fizetendő.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!