Foglalás
Bezár

Menta Bistro

Étterem a város szívében

Fotóalbum


Székelyudvarhely szívében várja vendégeit a modern külcsínű Menta Bistro. A bistro elnevezése az enteriőr színeiben visszaköszön, föld színekkel meleggé, otthonossá téve azt, mindezt egy domináns mentazölddel ötvözve.

Barátságos környezetet nyújtunk mindazok számára, akik a reggeli kávéjukat, teájukat nálunk fogyasztanák, azoknak akik mindig valami ízletesre és változatosra vágynak, akik egy pohár zamatos bor mellett tennének pontot egy zsúfolt és fárasztó hét végére.

Mindezek mellett, a megújult Menta Bistro otthont ad, akár kissebb céges, családi rendezvényeknek is.

Bárunk kiterjedt bor és sörlappal rendelkezik, melyek tökéletes kísérői lehetnek egy íncsiklandó vacsorának. Á la carte részlegünk nagy hangsúlyt fektet a hamisítatlan tradicionális ízekre, alapanyagokra, néha modern köntösbe bújtatva azokat. A páratlan székely ízek mellé társulnak kalandosabb fogások is, mint például a konfitált kacsacomb áfonyás vörösboros lilakáposztával, krumplipürével, pecsenyemártással.

Séfünk ajánlata húsimádónak: kemencés báránycsülök pirított hagymás krumplipürével, túróval töltött grillezett gomba, tárkonymártással, valamint ha valami frissre és könnyedre vágynak kóstolják meg Cézár salátánkat Menta módra.

Menta 10% kedvezmény: Szállás és reggeli foglalásakor kedvezményre jogosító Menta kedvezménykártyát ajándékozunk vendégeinknek, melyet bejelentkezéskor vehetnek át a szálloda recepcióján.
A 10%-os kedvezménykártya szobánként egy alkalommal, együttes étel-ital fogyasztás esetén váltható be a Menta Bistroban. A kedvezménykártya csak italfogyasztás esetén nem használható fel.
A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük, fizetéskor mutassa be kedvezménykártyáját. A 10% kedvezmény az éttermi fogyasztás végösszegéből kerül jóváírásra. A kártya ezt követően érvényét veszíti.

Nyitvatartásunk:

  • Hétfő - Csütörtök: 08:00 – 22:00
  • Péntek - Szombat: 08:00 - 23:00
  • Vasárnap: 12:00 - 22:00

Érdeklődés esetén szeretettel várjuk hívását a 0723-653-375-as telefonszámon, vagy keressen rá Facebook oldalunkra, ahol minden részletes információt megtalál a nyitvatartással, promócióinkkal valamint rendezvényeinkkel kapcsolatban.

Tekintse meg ajánlatainkat <<< ÉTLAP >>>


További információ a Menta Bistro Facebook oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!