Foglalás
Inchide

Vouchere Cadou

Din cauza vieții trepidante din ziua de azi, unul dintre cele mai frumoase și utile cadouri este Experiența și Relaxarea. Este o soluție comodă și pentru dăruitor, deoarece un voucher poate fi cumpărat fără alergare și fără să stăm la coadă ore în șir.

Cumpărați un voucher cadou, alegeți cel potrivit pentru Dumneavoastră! Aveți posibilitatea să cumpărați:  • voucher cadou prin alegerea sumei exacte, sau
  • rezervarea pachetului voucher cadou elaborat de către noi.

Voucher cadou prin alegerea sumeiAcest voucher poate fi folosit timp de 1 an din momentul achiziției și este o soluție bună în cazul în care doriți să achiziționați un cadou într-o valoare prestabilită. Donatarul va folosi voucherul pentru rezervarea lui, respectiv completează valoarea rezervării, dacă este necesar. Cu acest voucher puteți alege liber atât data călătoriei, cât și tipul camerei.

Pachete voucher cadouPachetele voucher cadou pot fi folosite timp de 1 an din momentul achiziției pentru o perioadă determinată, fiind determinat tipul camerei și tipul de masă oferit. Data folosirii voucherului va fi stabilit de către donatar împreună cu colegul nostru. Este o soluție excepțională pentru diferite ocazii cum ar fi o zi de naștere, ziua onomastică, sau ca și cadou de crăciun sau pentru recunoașterea angajaților.

Pachetele noastre voucher cadou