Sosire:
Plecare:
Cod promoțional:
Inchide

A SOSIT MOMENTUL REDESCHIDERII PORȚILOR

16 Mai, 2020.

Stimați Oaspeți!

Cu drag vă aducem la cunoștință că din data de 16 mai 2020 ne deschidem porțile pentru Dumneavoastră!

Au trecut greu aceste 55 de zile în care am pregătit în detaliu momentul pentru primirea Dumneavoastră. În conformitate cu planul nostru de acțiune elaborat cu recomandările aduse de Ministerul Sănătății, suntem pregătiți pentru a Vă găzdui în complexul nostru.

Principiul care ne ghidează este siguranța Dumneavoastră și îmbinarea acestei siguranțe cu pasiunea echipei hotelului de a vă răsfăța cu ospitalitatea noastră oferindu-vă adevărte experiențe inedite pe durata călătoriei pe meleagurile harghitene și pe perioada șederii în complexul nostru.

Avem speranța că ne veți onora cu încrederea Dumneavoastră și în curând veți fi Oaspetele nostru!

Până atunci, vă dorim multă sănătate!

Echipa Hotelului Târnava***23 Martie, 2020.

Dragi Parteneri, Dragi Oaspeți!

În situația creată de pandemia COVID -19, cel mai important lucru este luarea unor decizii responsabile. Facem acest lucru atât în viața noastră privată, cât și în domeniul în care ne desfășurăm activitatea, în turism.

În ceea ce ne privește, în situația prezentă, decizia noastră este și responsabilitatea noastră socială. Avem convingerea că împreună cu Dumneavoastră vom putea încetini răspândirea virusului, astfel că nu stăm neputincioși în fața situației, ci acționăm pentru ocrotirea sănătății dvs. Dragi Oaspeți, a familiilor dvs. și al colegilor noștri.

Conform deciziei conducerii companiei, începând din data de 23 martie 2020, complexul Hotel Târnava*** își suspendă activitatea pe un termen nedeterminat. Privind planificarea redeschiderii porților complexului ,vă vom informa în timp util prin toate mijloacele de comunicare.

În perioada următoare vom lucra la modificarea intervalelor de ședere la solicitarea dvs. și vom procesa cât mai felxibil doleanțele dvs. privind aceste modificări. Deasemenea vom oferi posibilitatea utilizării avansurilor deja achitate într-o perioadă de plină activitate.

Personalul nostru pentru relații cu clienții vă stă la dispoziție luni-vineri între orele 08:00-16:00:

0266-213-963
office@kukullo.ro

Vă mulțumim pentru înțelegere, aveți grijă de Dumneavoastră și de cei dragi! Sănătate multă!

Cu respect,

Echipa complexului Hotel Târnava***

Sosire:
Plecare:
Cod promoțional:
Social networks
Versiune normală Versiune mobilă