Sosire:
Plecare:
Cod promoțional:
Inchide

Condiții de rezervare

individuală și politica de anulare

Tarife
Tarifele noastre sunt valabile în urma unei consultări, respectiv în funcție de disponibilitatea camerelor, cu excepția sezonului de vârf și a sărbătorilor.

Rezervare:
Rezervarea unei camere trebuie confirmată în scris. Hotelul nostru trimite o confirmare scrisă pentru fiecare rezervare primită. Tariful rezervării trebuie plătit pe loc.

Politica generală de anulare:
  • Clientul poate să anuleze gratuit rezervarea cu mai mult de 48 de ore înaintea sosirii.
  • No-show-ul, fără anularea rezervării cu mai mult de 48 de ore înaintea sosirii, va fi taxat cu 100% din totalul tarifului de cazare.
  • Hotelul acceptă anularea rezervării doar în scris.

Avansul, garanția
Condițiile de plată și de anulare ale unor promoții pot deroga de la condițiile generale. În cazul în care la rezervarea unei camere cerem garanții pentru efectuarea unei rezervări, vă rog să furnizați informații cu privire la datele cardului bancar sau să îndepliniți condițiile plății în avans pentru rezervarea respectivă. Confirmarea este valabilă în cazul în care până la data prevăzută în confirmare va fi primit avansul cerut sau garanția cardului bancar.

Condițiile de rezervare ale unor promoții speciale, pachete speciale:
În cazul rezervării unor promoții speciale, pachete speciale intră în vigoare condițiile specifice de rezervare, de plată și de anulare. Aceste condiții vor fi afișate în cazul publicării promoțiilor respective.

Condițiile de rezervare de grupuri:
În cazul rezervării de minimum 10 camere sau de către minimum 15 persoane, intră în vigoare condițiile specifice de rezervare, de plată și de anulare.

Pentru mai multe detalii despre condiții generale de rezervare: Termeni și condiții generale .

Sosire:
Plecare:
Cod promoțional:
Social networks
Versiune normală Versiune mobilă
Vacanta