Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

FONTOS KÖZLEMÉNY: SZÁLLODÁNK IDEIGLENESEN BEZÁRT

Kedves Vendégeink!

A koronavírus megjelenésével kialakult helyzetben különösen fontos számunkra, hogy felelősségteljes döntéseket hozzunk. Tesszük ezt magánéletünkben és a turizmusban dolgozva egyaránt.

A magunk szintjén most mi is olyan döntést hoztunk, mely társadalmi felelősségvállalásunk is egyben. Hiszünk abban, hogy Önnel együtt közösen lassíthatjuk a vírus terjedését, így nem tétlenül szemlélve, hanem tevékenyen óvhatjuk meg Vendégeink, kollégáink és mindannyiunk családjának egészségét.

A szálloda vezetőségének döntése értelmében 2020.március 23-i nappal a Hotel Küküllő*** határozatlan időre bezárta ajtaját, vendégeket nem fogad. Az újranyitás dátumáról a későbbiekben adunk tájékoztatást valamennyi rendelkezésünkre álló fórumon.

A következő időszakban azon dolgozunk, hogy az érintett foglalásokkal kapcsolatos módosítási kérelmeket a lehető legrugalmasabb módon feldolgozzuk és minden vendégünknek találjunk új dátumot, ezért mindenkivel felvesszük a kapcsolatot. A befizetett előlegek az újranyitást követően felhasználhatók.

Ügyelet, szobafoglalás a zárvatartás ideje alatt is elérhető:

office@kukullo.ro
+40 266 213 963
Hétfőtől-péntekig: 08:00-16:00

Vigyázzunk egymásra!

Megértését megköszönve kívánunk Önnek és Családjának jó egészséget!
a Hotel Küküllő csapata

Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Normál verzió Mobil verzió