Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

ELÉRKEZETT AZ ÚJRANYITÁS IDEJE

2020. május 15.

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2020. május 16-ától szállodánk nyitva áll és ismét vendégeket fogad!

Nagyon hosszú volt az elmúlt 55 nap és ez idő alatt sok minden történt. Legfőképpen azon dolgoztunk, hogy készen álljon minden az Önök fogadására, melyet a kormányzati korlátozások enyhítése most lehetővé tesz számunkra. Az előírásoknak megfelelően komolyan vesszük és biztosítjuk vendégeink és kollégáink jóllétét és biztonságát, ennek érdekében az üzemelést fokozott óvintézkedések mellett indítjuk el.

Reméljük, hogy a jövőben is megtisztelnek minket bizalmukkal és hamarosan ismét szállodánk vendégeként köszönthetjük Önöket!

Jó egészséget kívánva, üdvözlettel,

a Hotel Küküllő*** csapata2020. március 23.

FONTOS KÖZLEMÉNY: SZÁLLODÁNK IDEIGLENESEN BEZÁRTA koronavírus megjelenésével kialakult helyzetben különösen fontos számunkra, hogy felelősségteljes döntéseket hozzunk. Tesszük ezt magánéletünkben és a turizmusban dolgozva egyaránt.

A magunk szintjén most mi is olyan döntést hoztunk, mely társadalmi felelősségvállalásunk is egyben. Hiszünk abban, hogy Önnel együtt közösen lassíthatjuk a vírus terjedését, így nem tétlenül szemlélve, hanem tevékenyen óvhatjuk meg Vendégeink, kollégáink és mindannyiunk családjának egészségét.

A szálloda vezetőségének döntése értelmében 2020.március 23-i nappal a Hotel Küküllő*** határozatlan időre bezárta ajtaját, vendégeket nem fogad. Az újranyitás dátumáról a későbbiekben adunk tájékoztatást valamennyi rendelkezésünkre álló fórumon.

A következő időszakban azon dolgozunk, hogy az érintett foglalásokkal kapcsolatos módosítási kérelmeket a lehető legrugalmasabb módon feldolgozzuk és minden vendégünknek találjunk új dátumot, ezért mindenkivel felvesszük a kapcsolatot. A befizetett előlegek az újranyitást követően felhasználhatók.

Ügyelet, szobafoglalás a zárvatartás ideje alatt is elérhető:

office@kukullo.ro
+40 266 213 963
Hétfőtől-péntekig: 08:00-16:00

Vigyázzunk egymásra!

Megértését megköszönve kívánunk Önnek és Családjának jó egészséget!
a Hotel Küküllő csapata

Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Normál verzió Mobil verzió