Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Foglalási feltételek

Az egyéni szobafoglalás foglalási és lemondási feltételek

Árak:

Áraink előzetes időpont egyeztetés és szabad kapacitás függvényében érvényesek, kivéve kiemelt időszakok, ünnepek.

Foglalás:

Szobafoglalását kérjük, írásban erősítse meg, Szállodánk a beérkező foglalásokra írásos visszaigazolást küld. A foglalás díja a helyszínen fizetendő.

Általános lemondási feltételek:

  • Az érkezési dátumot megelőző 48. óráig a foglalás kötbérmentesen lemondható
  • Az érkezési dátumot megelőző 48 órán belüli lemondás vagy lemondás nélküli meg nem érkezés (no show) esetén a kötbér a megrendelt szolgáltatások 100%-a.
  • A szálloda lemondást csak írásban fogad el.

Előrefizetés, garancia:

Az egyes promóciók lemondási és fizetési feltételei eltérhetnek az általánostól. Amennyiben foglaláskor a szobafoglalás garantálását kérjük Öntől, adja meg bankkártya adatait vagy teljesítse az adott foglalásra vonatkozó előrefizetési feltételt. A visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg vagy bankkártya garancia beérkezik.

Kiemelt promóciók, speciális csomagajánlatok foglalási feltételei:

Kiemelt promóciók, speciális csomagajánlatok foglalása esetén egyedi foglalási, fizetési és lemondási feltételek léphetnek életbe. Ezek a feltételek az egyes promóciók meghirdetésekor közzétételre kerülnek.

Csoportok foglalási feltételei:

Min. 10 szoba vagy min. 15 fő együttes foglalása esetén egyedi foglalási, fizetési és lemondási feltételek lépnek életbe.

Fizetés módja

Szállásfoglalásának kifizetésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk:
  • Készpénz
  • Banki átutalás
  • Hitelkártya: Szállodánk az alábbi hitelkártyákat fogadja el: VISA, Mastercard, Maestro
  • dülési csekk: Szállodánk az alábbi típusú üdülési csekkeket fogadja el szállás és vendéglátás szolgáltatásokra: Sodexo Voucher de vacanță, Up Chèque Vacances és Edenred Ticket Vacanța. Ellenőrizze üdülési csekkjét és váltsa be a Hotel Küküllő***-ben a lejárati határidő előtt! Kérjük, ajánlatkérésekor jelezze, hogy "tichet de vacanță" felhasználásával szeretne fizetni. Foglalást követően küldje el postacímünkre a foglalási azonosítóval együtt a "tichet de vacanță"-kat. Ha a "tichet"-ek értéke nagyobb a foglalás értékénél, igényeljen plusz szolgáltatásokat a „tichet"-ek értékéig. Ha a "tichet"-ek értéke kisebb a foglalás értékénél, akkor a különbség a helyszínen fizetendő.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek

Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Normál verzió Mobil verzió
Üdülési csekk