Foglalás
Bezár

Csapatépítő programok

Kösse össze a hasznosat a kellemessel! A kemény munka után ösztönözze és jutalmazza kollégáit, nyújtson számukra emlékezetes, közös élményt!

Válasszon csapatépítő programajánlataink közül, mely kisebb-nagyobb létszámú céges rendezvények kedvelt programelemei.

Rafting, Szekértúra, Medveles, Madarászat, Kürtőskalács sütés, Mesterségek bemutatója

Íme néhány még izgalmasabb lehetőség:



Paintball:

egy rendkívül szórakoztató sport lévén felszabadítja az endorfint, amely csökkenti a munkahelyi stressz érzetét. A játékosok megtanulnak együttműködni, stratégiát kidolgozni és azt követni a győzelem érdekében.

Terep Segway:
a Fáradtbakancs élménybázis 10 darab eredeti terepsegwayyel biztosítja Ivó és festői környékének megismerését. Az erdőben való kalandozás móka lehet az egész csapat számára. Érdemes felfedezni Tündérország szépségeit terep segwayeken.

Fotóalbum

Mountaincart:
száguldás erdei utakon 3 keréken ülve, Erdély leghosszabb cart pályáján, 10 kilométeres hosszúságban. 10%-os lejtés, 1000 méteres szintkülönbség pedálok nélkül, csak fék használatával. A mountaincart a rettenthetetlenek sportja!

Buggy:
A buggy vezetés során megtapasztalhatók a könnyebb és nehezebb, gyorsabb és technikásabb szakaszok váltakozásai, természetesen festői környezetben. Egy kis erdei sár senkit ne riasszon el, ettől lesz igazán emlékezetes a program!

Spyder:
ami egészen egyedülálló élménnyel ajándékozza meg a sebesség és persze a motorozás szerelmeseit. A kényelem és menetbiztonság jellemzi ezt a háromkerekű járművet, városban és országúton egyaránt.

Enduro:
Amely megadja az igazi szabadságérzetet a természetben. Nem köt utakhoz, sőt, a terep nehézségei adják a nagyobb élvezetet. Nem számít, hogy kezdő vagy professzionális szint motorosról beszélünk, az izgalom garantált!

E-bike:
Elektromos biciklikkel maradandó élményt nyújt felfedezni Udvarhelyszéket! Attól nem kell félni, hogy a sok emelkedőt bárki ne bírná, az elektromos kerékpárral ugyanis az energia nem vész el, sőt a túra legvégére garantált a feltöltődés.

Via Ferrata:
vegyük szemügyre a Madarasi Hargita első vasalt mászó ösvényét. A körülbelül 60 méter magas Kecskevész fal meghódítása úgy kezdő-, mint haladó hegymászók számára is egy igazán vagány megmérettetést nyújt.

Várjuk érdeklődését, kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Örömmel állunk rendelkezésére információval és árajánlattal az alábbi elérhetőségeken:

Csapatépítő rendezvény szállással:

office@kukullo.ro; + 40 266 213 963
sales@kukullo.ro; + 40 722 313 532
marketing@kukullo.ro; + 40 726 326 050


Rendezvény ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!