Foglalás
Bezár

4+1 program...

...amivel Te is kikapcsolódhatsz a hosszú hétvégén Székelyudvarhelyen

…a városban



• Haáz Rezső Múzeum
- Az egykori Haberstumpf-villa épületében megtekinthető az állandó- és időszakos kiállítások tárháza, mely a Betlenfalvi út 2-6 szám alatt várja az érdeklődőket.

• Kováts Fotó Múzeum
- Látogassák meg Európa egyedülálló, természetes fénnyel működő napfényműtermét a Kossuth Lajos utca 24 szám alatt, ahol eredeti állapotban megőrzött antik fényképezőgépeket, háttereket, díszleteket tekinthetnek meg.

• Művelődési Ház
- Művelődési Ház 1950-1959 között épült, két előadóteremmel, próbatermekkel, irodahelységekkel. Mellette áll Tomcsa Sándor író és karikaturista bronzszobra, készítője Székely József szobrászművész. A Művelődési Ház ad otthont városunk színtársulatának, a Tomcsa Sándor Társulatnak, akik hétről hétre elkápráztatják a közönséget rendkívüli előadásaikkal.

…a környéken



• Tamási Áron emlékház és emlékmű
- Talán Tamási Áront, a székelység nagy íróját senkinek sem kell bemutatnunk. Látogasson el a farkaslaki Tamási Áron emlékházba a Nagy út 238-as szám alatt.

• Székelyderzsi erődtemplom
- Életében egyszer mindenkinek látnia kell az Unesco világörökség részét képező erődtemplomot. Talán a templomtoronyban tárolt füstölt szalonna megkóstolására is lesz lehetőség.

Önt mikor üdvözölhetjük vendégeink körében?

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!