Foglalás
Bezár

Szabadidős programok (aktív időtöltés)

Hargitafürdő
A Keleti-Kárpátok gyönyörű csúcsai között, Hargita hatalmas fenyőrengetegében, a páratlan szépségű környezetben épült Balu Románia egyik legrégebbi kalandparkja. A Balu Park büszkesége a 985 m hosszú tiroli amelyből 350 m egy tó fölött halad.
Hargitafürdő
A Kossuth Szikla egyike a Hargitafürdő leglátványosabb pontjainak, ami a síközponttól alig két kilométeres könnyű sétával érhető el.
Hargitafürdő
A Csicsói-Hargita délnyugati nyúlványa a Bagolykő (1679 m).
Hargitafürdő
Az Csicsói-Hargita (románul: Harghita-Ciceului) egy egykori rétegvulkáni kráter peremének maradványa a Hargita-hegységben.
Kommandó
A kommandói sí- és snowboard pálya 1123 méter magasságban fekszik és 350 méter hosszú.
Kommandó
Interaktív előadás hegyi mentők előadásában
Kommandó
Helyi vezetővel Kommandó környékének felfedezése, mint kovasznai vízgyűjtő állomás.
Kommandó
Falu és környéke helyi fogatosokkal
Kommandó
Kaland Lakóca csúcs tetejére, 40 km-es Off road útvonalon, amelyet 4-5 óra alatt lehet oda-vissza bejárni, és ha a csúcsra érünk, megcsodálható a vadregényes táj.
Kommandó
Csoportvezetővel fedezzük fel a környék gomba állományát.
Kommandó
Szánozás a faluban és környékén
Kommandó
Kijelölt pályán helyi idegenvezetővel lehetséges
Piricske
Székely elemózsia, szekerezés, pálinkakóstolás.
Piricske
Úticél: Hargitafürdő és a rákosi Pogányvár. Mountain bike bérlés, idegenvezető, szendvics.
Tusnádfürdő
Fedezze fel Tusnádfürdőt a környező gyönyörű erdei világát az elektromos Segwayek segítségével.
Tusnádfürdő
A Ranger túrák 4 darab teljesen elektromos 4 férőhelyes és benzines 6 férőhelyes Polaris Ranger terepjárókon illetve Mitsubishi off-road terepjárókon zajlik, Tusnádfürdő területén belül.
Tusnádfürdő
A program időtartama 2 óra, min. 4 fő számára. A program elérhető egész évben, igény szerinti helyszínen.
Tusnádfürdő
Fedezze fel Erdély szépségét madártávlatból! Képzett oktatóval együtt emelkedhet az égbe és élvezheti az adrenalin mindent elsöprő erejét.
Árkos
Bérelj bringát és fedezd fel Kovászna megyét! Egyedi táj, kastélyok, ritka épületek várnak rád Kovászna megye minden táján. Válogass kedvedre kerékpáros túrajavaslataink közül!
Árkos
A ló és a lovaglás iránti szeretet, tisztelet tovább adása, a legelső lovaglás csodálatos élménye, vagy egy remek tereplovaglás mezőn, erdőn és legelőkön át.
Árkos
A híres erdélyi kürtöskalács receptjét és sütését eredeti erdélyi módon most bárki megtanulhatja szálláshelyünkön.
Csíkszereda
Fedezd fel a Carpathian Escapes csapatával Székelyföld és a Keleti-Kárpátok titokzatos világát. A kiterjedt erdőségek, a természet közelsége és az élő hagyományok tökéletes helyszínt biztosítanak az élménydús kalandok átéléséhez. Irodánk Európai Uniós alapokból jött létre és célja megismertetni a világgal Európa talán legérdekesebb, leggazdagabb élővilágával rendelkező, ám mégis ismeretlen szegletét.
Parajd
Ezen foglalkozások célja, hogy megadjuk a lehetőséget a látogatónak, hogy mélyebben elmerüljön a mesterség megismerésében, mégpedig úgy, hogy a szakember által felügyelve, saját maga inaskodjék a mesterség lépéseiben, majd a saját maga által elkészített terméket hazaviheti.
Tusnádfürdő
Köztudott, hogy minden Tusnádfürdőre érkező turista medvét szeretne látni. Eldöntöttük, hogy mi biztonságos, kulturált körülményeket biztosítunk a medvét látni akaró érdeklődőknek a medvével való találkozáshoz.
Árkos
Elektromos bicikli túránk Bálványosfürdőről indul, és a hófödte tájban felfedezzük a Keleti-Kárpátok egyik legérdekesebb részének számító Csomád hegység természeti ritkaságait.
Árkos
Ha szeretnél aktív pihenéssel eltölteni egy téli napot olyan tájakon, ahol a természet még érintetlen maradt, akkor ez az ideális túra számodra! Sűrű erdők között és havas tisztásokon haladva élvezheted, ahogy ropog a hó a hótalpak alatt a téli csendben, és gyönyörködhetsz a festői tájban a meghódított hegycsúcsokról.
Árkos
Fedezd fel a varázslatos Székelyföldet ezen a műhelylátogatással fűszerezett kulináris túrán, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Gyergyószentmiklós vagy Sepsiszentgyörgy környékén! Élvezd a helyi konyha ízeit, vegyél részt pálinka- vagy sörkóstolón, hagyományos kenyérsütésen, sajt vagy kézműves csokoládé készítésen!