Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Valentin-nap

2019. február 14.
Vészesen közeledik a Valentin nap, amikor kétféle lehetőségünk van hozzáállni az ünnephez:
1. A Valentin Nap egy Amerikában meghonosult ünnep,( néhol már-már giccsesen csöpögős túlzásokkal vegyítve), melynek keretében egy érzelemből üzletet generálnak a vállalkozások és emiatt zsörtölődünk és a hátunk közepére sem kívánjuk az ünneplést.

2. Vagy félretesszük előítéleteinket és egy átlagos napként tekintünk a Bálint Napra, amikor nem csak a szerelmet, hanem a szeretetet is megünnepelhetjük, kiszakadva a hétköznapok szürkeségéből. (Lehet ha magunktól nem keresnénk alkalmat erre…)

Végülis ha belegondolunk egy év során hányszor lepjük meg szeretteinket egy különleges vacsorával?

Bárhogyan is vélekedünk, abban egyetérthetünk: fontos néha megállnunk egy pillanatra és értékeljük azokat a személyeket, akik mellettünk vannak. Ha pedig Számotokra éppen február 14.-én jön el a pillanata annak, hogy köszönetet mondjatok egymásért, akkor a Menta Bistroban lehetőséget teremtünk, hogy mindezt egy különleges vacsora kereteiben ejthessétek meg.

Ha már Valentin, nyomj egy <3-ét, ha egyetértesz velünk vagy hívj bennünket a 0723653375-ös telefonszámon, ha kedved kaptál az ünnepléshez.
Google Naptárhoz adás

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

Fűszeres Feltöltődés 2éjszaka = 3 éjszaka
3 éjszaka szállás, melyből egy éjszaka ingyenes3 alkalmi bőséges svédasztalos reggeliWelcome drink (forralt bor)Szobai bekészítés (mézeskalács)Wellness részleg használata Privát, kamerával megfigyelt parkoló igénybevételeÚticsomag
78,00 EUR / fő / 3 éj -től
Székelyföldi disznótoros ízkavalkád
2 éjszaka szállás kényelmes franciaágyas szobában2 alkalmi bőséges svédasztalos reggeli székely tradicionális sarokkal gazdagítva1 alkalmi háromfogásos vacsora a székelyek disznótoros asztaláról, korlátlan borfogyasztással a ház borábólWellness részleg használataPrivát, kamerával megfigyelt parkoló igénybevétele
59,00 EUR / fő / 2 éj -től
Üzletre kész....!
Tárgyalásra készül vagy egy hosszú üzleti program, fárasztó meeting után szeretne feltöltődni szálláshelyén? Delegációja ideje alatt, napközbeni fárasztó üzletkötéseit egészítse ki egy relaxáló „vakációval”!
49,00 EUR / fő / 1 éj -től
Szívek szállodája
Képzelj el egy romantikus hétvégét szerelmeddel, ahol minden csak Rólatok szól! Ha annyi élménnyel szeretnétek gazdagodni, ahány csillag van az égen, akkor a legjobb helyen jártok, hiszen Erdély megannyi kincsével Benneteket vár! Válasszátok a Szívek Szállodáját, a Hotel Küküllőt*** és mi biztosítjuk Számotokra azt a kikapcsolódást, amit megérdemeltek!
77,00 EUR / fő / 3 éj -től
Legendák nyomában
Ajándékozza meg családját, gyermekeit Tündérország mesébe illő hangulatával! Ismerjék meg együtt Székelyföldet, kiránduljanak közösen a székely legendák valós helyszínein! Az egész napos kirándulást követően kapcsolódjanak ki a Hotel Küküllőben***, a kényelmes szobájuk ablakából, a Budvár domb legendájának helyszínét csodálva!
104,00 EUR / fő / 4 éj -től
Ezüst Tündérország
2 éjszaka szállás superior szobábanSzobai meglepetés (mézeskalács)Forralt bor érkezéskorBőséges svédasztalos reggeli tradicionális „székely ” sarokkal kiegészítveFürdőköpeny és hajszárító bekészítésWellness részlegünk finn- és aromaszaunáinak, pezsgőfürdőjének és hidegvizes merülőjének használataGyerekkedvezmény 0-6 éves korig térítésmentes pótágy használata nélkülProgramlehetőségek:Nem tervezték még meg, hogy milyen útvonalat szeretnének bejárni kirándulásuk ideje alatt? Kérdésük van a belépőjegyek árait, az útviszonyokat illetően?Segítünk, hogy minél több élményben lehessen részük!Szállodánk központi elhelyezkedésének köszönhetően számos attraktív téli programlehetőség elérhető közelségben helyezkedik el, csak hogy néhányat említsünk:Madarasi Hargita Sírégió 36 km távolságbanVárosi Műjégpálya 100 m távolságbanVárosi Hagyományos Termékek Vására/ Karácsonyi Vásár 50 m távolságTovábbi látnivalók és programlehetőségek összeállításában is készséggel állunk rendelkezésükre!
58,00 EUR / fő / 2 éj -től
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Normál verzió Mobil verzió