Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Valentin-nap

2019. február 14.
Vészesen közeledik a Valentin nap, amikor kétféle lehetőségünk van hozzáállni az ünnephez:
1. A Valentin Nap egy Amerikában meghonosult ünnep,( néhol már-már giccsesen csöpögős túlzásokkal vegyítve), melynek keretében egy érzelemből üzletet generálnak a vállalkozások és emiatt zsörtölődünk és a hátunk közepére sem kívánjuk az ünneplést.

2. Vagy félretesszük előítéleteinket és egy átlagos napként tekintünk a Bálint Napra, amikor nem csak a szerelmet, hanem a szeretetet is megünnepelhetjük, kiszakadva a hétköznapok szürkeségéből. (Lehet ha magunktól nem keresnénk alkalmat erre…)

Végülis ha belegondolunk egy év során hányszor lepjük meg szeretteinket egy különleges vacsorával?

Bárhogyan is vélekedünk, abban egyetérthetünk: fontos néha megállnunk egy pillanatra és értékeljük azokat a személyeket, akik mellettünk vannak. Ha pedig Számotokra éppen február 14.-én jön el a pillanata annak, hogy köszönetet mondjatok egymásért, akkor a Menta Bistroban lehetőséget teremtünk, hogy mindezt egy különleges vacsora kereteiben ejthessétek meg.

Ha már Valentin, nyomj egy <3-ét, ha egyetértesz velünk vagy hívj bennünket a 0723653375-ös telefonszámon, ha kedved kaptál az ünnepléshez.
Google Naptárhoz adás

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

Szívek szállodája
Képzelj el egy romantikus hétvégét szerelmeddel, ahol minden csak Rólatok szól! Ha annyi élménnyel szeretnétek gazdagodni, ahány csillag van az égen, akkor a legjobb helyen jártok, hiszen Erdély megannyi kincsével Benneteket vár! Válasszátok a Szívek Szállodája csomagunkat, hiszen most standard áron Premium szobával kedveskedünk Nektek!
93,00 EUR / fő / 3 éj -től
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Normál verzió Mobil verzió