Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Meseolvasás gyerekeknek a Menta Bistroban!

2019. április 16. Menta Bistro Ingyenes!
Meseolvasás gyerekeknek a Menta Bistroban!
Hol volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, volt egyszer egy barátságos hely, a Menta Bistro, ahonnan egy napsütéses, tavaszi délutánon, egy barna hajú leány barátaival elindult a Mesék Földjére, hogy együtt fedezhessék fel ezt a csodás birodalmat, minden kincsével együtt...

Ha szeretnéd, hogy Gyermeked is a kis csapat része legyen, nem kell mást tenned, mint felhívni a varázstelefonszámot és bejelentkezni a Mesefelolvasás rendezvényre!

Előadó: Albert Orsolya színművész

Varázstelefonszám: 0723653375
Google Naptárhoz adás

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

Szívek szállodája
Képzelj el egy romantikus hétvégét szerelmeddel, ahol minden csak Rólatok szól! Ha annyi élménnyel szeretnétek gazdagodni, ahány csillag van az égen, akkor a legjobb helyen jártok, hiszen Erdély megannyi kincsével Benneteket vár! Válasszátok a Szívek Szállodáját, a Hotel Küküllőt*** és mi biztosítjuk Számotokra azt a kikapcsolódást, amit megérdemeltek!
77,00 EUR / fő / 3 éj -től
Legendák nyomában
Ajándékozza meg családját, gyermekeit Tündérország mesébe illő hangulatával! Ismerjék meg együtt Székelyföldet, kiránduljanak közösen a székely legendák valós helyszínein! Az egész napos kirándulást követően kapcsolódjanak ki a Hotel Küküllőben***, a kényelmes szobájuk ablakából, a Budvár domb legendájának helyszínét csodálva!
104,00 EUR / fő / 4 éj -től
Felüdülés Székelyföld szívében!
Válaszd Erdélyt kikapcsolódásod helyszínéül, és foglalj szállást Székelyudvarhely szívében, a Hotel Küküllőben***! Töltődj fel Székelyföldön, hogy pihenéseddel feltöltsd magad az év további részére!
111,00 EUR / fő / 3 éj -től
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Normál verzió Mobil verzió