Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Kávéfüggők figyelem!

2019. március 20. Ingyenes!
Kávéfüggők figyelem!

KÁVÉBEMUTATÓ A MENTÁBAN!Ha Rád is igaz, hogy ébredés után az első gondolatod a kávé körül forog és nem is tudod elképzelni az életedet a zamatos fekete nélkül, akkor szeretettel meghívunk március 20.-án, 17:30 órától KÁVÉBEMUTATÓNKRA, ahol a Julius Meinl munkatársa, Bálint Árpád tart előadást a kávé történetéről, a kávé gyümölcsétől a csészében való felszolgálásáig.

A helyek száma korlátozott, ezért kérjük előzetes regisztrációtokat a 0723653375-ös telefonszámon vagy a Menta Bistro oldalán.☎
Google Naptárhoz adás

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

Szívek szállodája
Képzelj el egy romantikus hétvégét szerelmeddel, ahol minden csak Rólatok szól! Ha annyi élménnyel szeretnétek gazdagodni, ahány csillag van az égen, akkor a legjobb helyen jártok, hiszen Erdély megannyi kincsével Benneteket vár! Válasszátok a Szívek Szállodáját, a Hotel Küküllőt*** és mi biztosítjuk Számotokra azt a kikapcsolódást, amit megérdemeltek!
77,00 EUR / fő / 3 éj -től
Legendák nyomában
Ajándékozza meg családját, gyermekeit Tündérország mesébe illő hangulatával! Ismerjék meg együtt Székelyföldet, kiránduljanak közösen a székely legendák valós helyszínein! Az egész napos kirándulást követően kapcsolódjanak ki a Hotel Küküllőben***, a kényelmes szobájuk ablakából, a Budvár domb legendájának helyszínét csodálva!
104,00 EUR / fő / 4 éj -től
Felüdülés Székelyföld szívében!
Válaszd Erdélyt kikapcsolódásod helyszínéül, és foglalj szállást Székelyudvarhely szívében, a Hotel Küküllőben***! Töltődj fel Székelyföldön, hogy pihenéseddel feltöltsd magad az év további részére!
111,00 EUR / fő / 3 éj -től
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Normál verzió Mobil verzió