Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

március

01
péntek
Keleti Farsang a Menta Bistroban!
Farsangtemetés keleti módra a Menta Bistroban! Szeretettel várunk március elsején, 19:00 órától egy varázslatos, keleti hangulatú estre, ahol a Shameena hastánc csoport bemutatója elrepít egy különleges világba Benneteket. A helyek száma korlátozott, ezért kérjük előzetes regisztrációtokat a 0723653375-ös telefonszámon.
06
szerda
Farsangtemetés
06
szerda
Előnőnap
Sminktanácsadás Ionescu Éva sminkmesterrel a Mentában.
07
csütörtök
Falánk csütörtök
Hagyományainkhoz híven idén is nagy szeretettel meghívjuk Önöket március 7.-én Falánk Csütörtöki Lakománkra a Hotel Küküllő*** rendezvénytermébe.
08
péntek
Felfrissítő Mentás Nőnap!
Március 8.-án szeretettel várjuk kedves hölgy vendégeinket, hogy együtt ünnepelhessük meg a Nők napját! Próbáljátok ki a Menta Bistro új étlapjának kínálatát, kóstoljátok meg Séfünk ételkreációit vagy csak napközben frissüljetek fel kávékülönlegességeinktől! Asztalfoglalásotokat megtehetitek a 0723653375-ös telefonszámon vagy a Menta Bistro oldalán!
20
szerda
Kávéfüggők figyelem!

KÁVÉBEMUTATÓ A MENTÁBAN!

Ha Rád is igaz, hogy ébredés után az első gondolatod a kávé körül forog és nem is tudod elképzelni az életedet a zamatos fekete nélkül, akkor szeretettel meghívunk március 20.-án, 17:30 órától KÁVÉBEMUTATÓNKRA, ahol a Julius Meinl munkatársa, Bálint Árpád tart előadást a kávé történetéről, a kávé gyümölcsétől a csészében való felszolgálásáig. A helyek száma korlátozott, ezért kérjük előzetes regisztrációtokat a 0723653375-ös telefonszámon vagy a Menta Bistro oldalán.☎
27
szerda
Sminktanácsadás Ionescu Évával
A nagy érdeklődésre való tekintettel, március 27.-én, szerdán, 17:30 órától megismételjük Sminktanácsadás rendezvényünket, ahol Ionescu Éva sminkmester vezeti be az érdeklődőket a sminkelés világába! A helyek száma korlátozott, ezért várjuk előregisztrációtokat a 0723653375-ös telefonszámon vagy a Menta Bistro oldalán.☎

április

01
hétfő
Operett Gálaest
A Budapesti Operettszínház előadásában
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Sminktanácsadás<br>Ionescu Évával
A nagy érdeklődésre való tekintettel, megismételjük Sminktanácsadás rendezvényünket!
Normál verzió Mobil verzió