+40-266-213.963     office@kukullo.ro

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Tippek a tökéletes nyaraláshoz

5 tipp a tökéletes nyaraláshoz

A jeges, téli napokon te is azt érezted:  alig várom a nyarat, hogy végre elmehessek vakációzni? Már tavasszal elkezdted tervezni a nyaralást, de még mindig nem tudod hogyan tehetnéd tökéletessé? Tippjeink segítségével megvalósíthatod a Nagy Nyári Projektedet!

  1. Keresgéljünk az ajánlatok között! – A helyszín kiválasztása után, a második fontos lépés a megfelelő ajánlat megtalálása. Ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot megtaláljuk, érdemes utánajárni, hogy a választott szálláshely milyen csomagajánlatokkal készült az adott időszakban. Sok esetben jóval kedvezőbb árban részesülhetünk, ha nem hanyagoljuk el ezt a lépést, csak úgy, mit a Hotel Küküllő*** augusztusi csomagajánlatával.
  2. Készüljünk fel a kiválasztott város nevezetességeiből! – Sokszor előfordul, hogy csak a hazatérést követően konstatáljuk, hogy mi mindent meg kellett volna tekinteni az adott városban, ahol nyaraltunk. Kerüljük el ezt a csalódott érzést, és informálódjunk!
  3. Informálódjunk a környékbeli programlehetőségekről! – Érdemes előre megtudnunk, hogy utazásunk időszakában milyen események résztvevői lehetünk a szálláshelyünk városában vagy annak környékén, így a nyári vakációnk igazán élménydússá válhat!
  4. Fordítsunk időt a saját relaxációnkra! Biztosan te is érezted úgy az év folyamán, hogy megbénít a munkahely- vagy a család okozta stressz. Éppen ezért a nyaralás ideje alatt próbálj meg kikapcsolódni, saját magaddal foglalkozni és megadd úgy a testednek, mint a lelkednek, amire vágyik!
  5. Próbáljunk ki új ízeket, helyi gasztronómiai csodákat! Az új élmények, ízek gazdagodásával feltöltődünk az év további részére is, és ahogy a mondás tartja: aki a finom ételeket szereti, az rossz ember nem lehet! A Menta Bistro a tökéletes hely lehet számodra, hiszen a nyári szezonban új étlappal, különleges receptekkel és egyedi gasztronómiai élményekkel vár!